Koh Tao Thailand

Ko Tao, bogstaveligt talt Turtle Island, er en ø ud for Den Centrale Golfkyst i det sydlige Thailand og udgør en del af Chumphon Archipelago

Øen er rettet mod dykningsturister mere end backpackere på et budget og tilbyder både grundlæggende gennem luksusindkvartering. Der er næppe nogen strømme og et bredt udvalg af dykkersteder og dykkerbutikker, skoler og feriesteder.

Ko Tao er en lille ø på ca. 21 km² og modtager over 100.000 besøgende om året. For at minimere din indvirkning på økosystemet skal du bemærke, at der ikke er nogen affaldsdeponeringsfaciliteter, så alt, hvad der ikke kan brændes, skal tages væk.

Prøv at undgå plastposer, der udleveres til hvert køb, du laver. Der er heller ingen afdeling til rengøring af veje eller andre offentlige områder, så dump ikke dit affald på det åbne landskab. Vand er knappe og elektricitet dyrt, så spild dem ikke. Historisk var Ko Tao engang et tilbageholdelsessted for politiske fanger, der lignede Ko Tarutao i Satun-provinsen Højsæsoner i Ko Tao er fra december til marts og juli til august. Juli / august er faktisk højsæson på grund af den nordlige halvkugle sommer og regn dominerer det meste af resten af ​​landet.

Thailandsbugten ligger på et særskilt vejrsystem og er normalt solrigt, men regional ustabilitet – som tyfoner i det sydkinesiske hav kan give daglig regnskyl. Monsoon er i Nov-Jan og kan være konstant regn for dage ad gangen. Det er en ganske populær destination blandt thailandere også, så det kan være næsten fuldt booket på thailandske helligdage.

Hvis du vil have det billigste rejseudstyr til din rejse til Koh Tao så tjek https://backpackerlife.dk/produkt-kategori/rejseudstyr/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.