Mont Blanc – et fantastisk adventure rejsemål

På 4810 m, er Mont Blanc (i italiensk Monte Bianco) det højeste topmøde i Vesteuropa beliggende mellem de franske og de italienske alper, nær byen Chamonix (Frankrig) og Courmayeur (Italien).

Forstå
Mont Blanc betyder bogstaveligt hvidt bjerg.HistorieMont Blanc Mont Blanc blev først klatret af Jacques Balmat og Dr. Michel Paccard i 1786, og det næste år af H.-B. de Saussure.


Hop ind
Der er en regelmæssig lufthavnstransport fra Geneve Lufthavn til din indkvartering i Les Houches, Chamonix og Argentiere drives af * Alpybus [2] Prisen er 24,50 € pr. Person, hver vej. Du kan også bruge EBA Eurobus som alternativ operatør til at bestille en * busoverførsel [3] fra € 10,67 pr. Person.


Komme omkring

Ascension til fods Selvom klatring Mont Blanc ikke er teknisk svært vanskelig, kræver højden ordentlig træning og udstyr. Hvert år gør flere tusind mennesker det, og flere ulykker skyldes ukorrekt forberedelse. En bjergguide er nødvendig, medmindre du allerede kender stedet (660 € for en eller to personer). Det kan ske i juli og august. Normalt lavet fra Saint-Gervais-les-Bains med en nat i Goûter tilflugt.Stigning ved ski Klatring Mont Blanc ved ski er forbeholdt højtuddannede skiløbere. Det er for det meste gletsjerskib. Det kan ske fra marts til juni, afhængigt af sne dækningen. En bjergguide er nødvendig, medmindre du allerede kender stedet. Normalt lavet fra Chamonix med en nat i Grands Mulets tilfluktssted.


Se og gøre

Stigende med svævebaneKabel bil på Mont BlancUdsigt over Chamonix fra Aiguille de Midi Klatring Mont Blanc kan krydses af en række sporvogne fra den italienske side til den franske side. Det er en smuk oplevelse, der tilbyder komforten af ​​opvarmede stop med restauranter og muligheden for at komme ud for at vandre over gletscherne. Tag varmt tøj. Returen kan foretages af en bus, der rejser gennem en tunnel under bjerget. Søvn     The Skier’s Lodge, [1]. B & B i Les Houches, 150m fra Bellevue Cable Car. En-suite værelser, boblebad, sauna, swimmingpool. Sovepladser op til 20. € 30 / person. redigere    “Résidence Pierre & Vacances Le Belmont – Arc 1800” +33 1 58 21 55 84, Har en storslået udsigt over Mont Blanc i landsbyen Charmettoger. Lejlighederne er bigr, dyner og Wi-Fi-forbindelse i alle lejligheder. Der er et opvarmet skirum, boot tørretumbler, en opholdsstue med åben ild, et legeplads, en skibutik og en fødevare hæmmer leveringstjeneste. Boligen ligger kun 300 m fra indkøbscenter og skilifte.    Hotel Bouton d’Or, Courmayeur Centralt beliggende. Soveværelser indrettet i alpin stil. Morgenbuffet med hjemmelavet og lokal mad. Sauna, tecnogym, garage og parkering, wifi internet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.