Rejseudstyr til backpacking

Vi ved alle sammen hvor svært det kan være at finde det rette backpacking udstyr. Man gennemsøger nettet ind af en kant og læser en masse guides og lignende. Dengang vi selv skulle ud og rejse brugte vi også oceaner af tid på at undersøge hvilket backpacking udstyr vi skulle have med på vores tur til Sydøstasien. Vi vil gerne hjælpe dig på vej og har derfor lavet denne side – hvor du kan få hjælp til at finde det rigtige rejseudstyr til din backpacking rejse. Om den rejse går til Asien, Sydamerika, Afrika eller Europa.

Vidste du at den gennemsnitlige backpacking rejsende bruger mellem 10 og 25 timer på at søge efter rejseudstyr til sin backpacking rejse?

Vi har efter megen søgning fundet frem til en side der sælger pakker, så man kan komme af sted på sin rejse med få klik. Der er både en lille light pakke, en essential pakke og en pro-pakke med alt udstyr i. Prøv at tjekke det ud på Backpackerlife.dk’s webshop – der er fri fragt over 499,-.

Da vi også ved, at mange unge mennesker udover at tage ud og backpacke også mødes med nye og gamle rejsevenner på festivaller – så har vi fundet en rigtig god pakkeliste til festival her. Den kan du benytte dig af hvis du skal ud og backpacke og på festival i udlandet som f. eks. Coachella i Californien eller Sziget Festival i Budapest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.